Opettajat kouluttautuvat

Syksyn aikana hankkeessa opettajat tutustuvat i Padiin.  Jokin aavistus tulevasta oli hankkia laitteita jo keväällä opettajien käyttöön. Alkusyksystä kaikille opettajille tilattiin IlonaIT:ltä Apps Ruletti -koulutus. Mukana oli opettajia myös Lempäälästä.

Lisävarusteita, joita opettajille on hankittu, ovat kynät kapasitiivselle näytölle sekä näppäimet halukkaille. Yhteiseen käyttöön on hankittu Camera Connection Kitejä, joita tarvittaessa voi lainata kuvansiirtoon yms. tilanteisin, missä USB-laitteita liitetään iPadiin. Jokainen opettaja on saanut 50 € iTunes-lahjakortin opetuksessa tarvittavien ohjelmien hankkimiseen.

Ikaalsiten kylpylässä järjestettiin 26.10. Kangasalan lukion ja Valkeakosken Tietotien lukion yhteinen koko päivän koulutus, jossa aiheena oli opettajan esitysvälineet aamupäviällä sekä muutamia keskeisempiä ohjelmia iltapäivällä.  Aamupäivällä tututstuttiin i Tunes U -ohjeman mahdollisuuksiin lukion kurssien toteutuksessa ja etenkin materiaalin jaossa. Videointi i Padilla ja editointi i Movie-ohjelmalla, Puppet Pals -animaatiot sekä blogien kirjoittaminen Posts-  ja WordPress-ohjelmilla olivat aiheina iltapäivällä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: